Kaksimieliset emojit kiellettiin – Romee Strijdin takapuoli peitettiin persikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten Facebookin ja Instagramin käyttäjät joutuvat jatkossa olemaan tarkkana missä yhteyksissä he käyttävät mitäkin emojia, sillä yritys saattaa jopa poistaa käyttäjätilin kokonaan, mikäli se katsoo hänen käyttävän emojeita vihjailevaan sävyyn.

Erityisessä tarkkailussa ovat persikan ja munakoison käyttäminen seksuaalisessa tarkoituksessa. Nyt hollantilainen supermalli Romee Strijd on saman tien venyttänyt somepalvelujen rajoja julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa hänen takapuolensa on peitetty emojin sijaan aidolla persikalla.

Romee Strijd on nähty menestyksekkäällä urallaan muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä ja hän onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Strijd julkaisee omaa videoblogiaan YouTubessa ja julkaisee upeita kuvia eri palveluissa.