Ylipainoinen Cinderblock-kissa ihastuttaa – ei nauti kuntoilusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuntoilu tekee hyvää kenelle tahansa, mutta sen sen aloittaminen ei ole aina helppoa. Itsensä salille saaminen ja hikoilun aloittaminen ei suju kaikilta yhtä helposti kuin paatuneimmilta liikuntafanaatikoilta.

Tuoreilla viraalivideoilla tavataan Cinderblock-niminen kissa, johon jokainen kuntoiluun vähemmän innolla suhtautuva voi samaistua. Siinä ylipainoinen kissa on joutunut elämäntaparemontin myötä vesijuoksumatolle. Ensimmäisellä videolla Cinderblock liikuttaa laiskasti yhtä jalkaansa maton päällä naukuen tyytymättömään sävyyn.

CNN-uutissivuston mukaan Cinderblockin aikaisemmat omistajat eivät voineet enää huolehtia lemmikistä olivat tuoneet kissan lopetettavaksi. Eläinlääkäri Brita Kiffney halusi kuitenkin pelastaa 11-kiloisen kissan. Tuoreempi video paljastaa Cinderblockin kuntoilun sujuvan jo paremmin, vaikka kissa ei selkeästi vieläkään nauti vesijuoksumaton käytöstä.