Lippalakissa Trumpin slogan – sivullinen haukkui kommunistiksi ja sylki päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Robert Youngblood oli ollut viettämässä perjantai-iltaa kahden ystävänsä kanssa Hurricane Grill & Wings -ravintolassa Vero Beachilla. Yhtäkkiä miesten luokse käveli 43-vuotias insinööri, Matthias Ajple.

The Smoking Gun kertoo, että 67-vuotiaalla Youngbloodilla oli ollut päässään lippalakki, jossa luki: ”Make America Great Again”. Slogan tunnetaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin iskulauseena. Ajple sanoi Youngbloodille, että miehen kannattaisi mennä takaisin Venäjälle, koska oli ”vitun” kommunisti.

Sen jälkeen insinööri läväytti republikaanikannattajan lippalakkia ja sylkäisi miehen päälle. Ajple pidätettiin myöhemmin ja hän tunnusti tekonsa, mutta ei katunut sitä. Miehen mukaan Trumpin kannattajat ovat kommunisteja ja rasisteja.