Piirakkakausi on käynnissä – näin saat uudenlaista ulkonäköä herkkuun

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Syksy tuo tullessaan myös tuoreet marjat ja hedelmät. Mustikat ja omenat sopivat erinomaisesti piirakkaan täytteeksi. Mikäli haluaa panna piirakan päälle taikinakuoren, voi leivonnaiseen saada sen avulla veikeän ulkonäön.

Esittelemme nyt Facebookiin ladatun videon, jolla nähdään kauniita vaihtoehtoja piirakan päälle pantavaksi. Taikinakuoren voi muokata kuvioimalla tai leikkaamalla. Lisäksi taikinan voi rullata kanelin ja sokerin avulla korvapuustipitkon tyyliin ja leikata tasaisesti viipaleiksi piirakan päälle.

Yksinkertaiset välineet riittävät taikinankuoren koristeluun. Haarukka, juomalasi tai vaikkapa kierremakaroni tekevät hauskoja kuviointeja oikein käytettyinä. Videon on julkaissut So Yummy -sivusto.

https://www.facebook.com/watch/?v=692700244488886