Aikakone on totta? Simpsonien ennustukset eivät voi olla sattumaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Simpsonit-sarjan historian aikana on nähty kymmenittäin yksityiskohtia, jotka ovat vuosia myöhemmin toteutuneet. Animaatiosarja on ennustanut muun muassa Donald Trumpin preisdenttiehdokkuuden, Disneyn mediaimperiumin kasvun sekä Siegfriedin ja Royn kohutun onnettomuuden villieläinten kanssa.

Nyt Simpsonien ennustuksia on tiivistetty suuri määrä yhdelle videolle, joka saa pohtimaan, että onko Simpsonien tekijöillä tosiaan käytössä aikakone vai tulevaisuuden näyttävä kristallipallo. Yksi erikoisimmista ennustuksista on Applen matkapuhelimen ja sen käyttämän automaattisen tekstinkorjauksen ennustaminen 13 vuotta ennen iPhonen esittelyä.

Myös NSA:n harjoittama matkapuhelinten vakoilu paljastui vasta vuosia sen jälkeen, kun Simpsonit kertoi asiasta. Euroopasta Simpsonit ennusti Kreikan talouskriisin. Ei siis ihme, että monet epäilevät parhaillaan, että hittisarjan luoja Matt Groeningilla on käytössään aikakone.

https://www.facebook.com/watch/?v=2754194307948408