Etkö saa ikävän ihmisen muistoja pois kodista? Energianpuhdistus saattaa auttaa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joillekin ihmisille tulee aina kotiin tullessaan tunne, että siellä on jokin asia pielessä. Syynä voi olla ikäviä mielleyhtymiä tuottavan ihmisen vierailu, jolloin hänen läsnäolonsa jää ikäänkuin kummittelemaan asuntoon – tai oikeastaan omaan mieleen. Tällöin kannattaa tehdä energianpuhdistus.

Entisestä kumppanista tai petollisesta ystävästä voi päästä fyysisesti eroon, mutta toisinaan häntä voi olla vaikeampi saada pois mielestä. Tällöin saattaa auttaa niin sanottu energianpuhdistusoperaatio. Vaikka ei uskoisikaan energioiden virtaamiseen ja olemassaoloon, saattavat muutamat konkreettiset toimenpiteet auttaa henkilön poistamisessa mielestä.

Feng Shui ja hyvinvointiasiantuntija Bryce Kennedy tietää, että uusi aikakausi tarvitsee aina puhtaan alun. Tämä tarkoittaa henkistä puhdistautumista esimerkiksi ikävän ihmissuhteen päättymisen jälkeen. Avuksi voi ottaa meditoimisen, jonka avulla palauttaa mieleen kodissa tapahtuneita asioita. Muistot voi lähettää mielessään aurinkoon ja pois kotoa, hän vinkkaa PureWow-julkaisussa.

Myös fyysinen siivoaminen voi auttaa. Seinät voi pyyhkiä esimerkiksi ruusuvedellä tai etikkaliuoksella. Pesu tulee suorittaa päiväsaikaan esimerkiksi lempimusiikkia kuunnellen. Lopuksi on hyvä peseytyä myös itse.

Joillekin ihmisille voi tehota erilaisten taikakalujen asetteleminen kotiin. Olivatpa ne kristalleja tai amuletteja, voi niiden avulla luoda mielikuvia parantavista voimista ja ikävän energian väistymisestä. Huonekasvien lisäämisestä kotiin ei ole koskaan haittaa. Uusi elämä tulee kasvien muodossa ja samalla ne puhdistavat ilmaa tehokkaasti. Rohkeimmat voivat kokeilla salvian polttamista ja siten puhdistaa asunnon kulkien myötäpäivää savuavan kasvin kanssa. Muista avata ikkunat!