Myynnissä oleva talo hämmentää – ei pulaa pistorasioista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ladattavien älylaitteiden yleistymisen myötä yhä useammissa kodeissa on joututtu turvautumaan jakopistorasioiden ja jatkojohtojen apuun. Tätä ongelmaa tuskin on Iso-Britannian Pinnerissä myytävässä talossa.

1,35 miljoonan punnan arvoinen koti on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa jokseenkin yllättävästä syystä. Talossa otettujen kuvien perusteella sen olo- ja makuuhuoneissa on huomattavasti tavanomaista suurempi määrä pistorasioita.

Noin 280 neliömetrin viisihuoneisessa kodissa on yhteensä 320 erilaista pistorasiaa. Kiinteistövälittäjän mukaan niiden määrän taustalla ei ole erikoista tarinaa. Talon entinen omistaja halusi vain saada taloon suuren määrän pistorasioita remontoidessaan sitä, uutisoi Metro.

 

Rightmove