Pasi ja Anssi avasi pikkujoulukauden – uusi kappale julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Biletunnelman nostattajina tunnettu suosikkiduo Pasi ja Anssi on julkaissut uuden kappaleen, jonka nimi on tällä kertaa Raketti-Paketti. Uusi single pikkujoulukauteen, sillä siinä on mukana pikkutuhmia elementtejä.

– Haettiin sellaista autenttista ysärifibaa nykyaikaisella vivahteella. Sanat on aika flirtit ja jopa pikkutuhmat, mutta eikös sellainen kuulu pikkujouluaikaan, Pasi ja Anssi kuvailee uutta kappalettaan.

Uuteen sinkkuun on julkaistu myös musiikkivideo. Bilekappaleistaan tunnetun Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkkua Kakkuu järvellä on striimattu jo yli kahdeksan miljoonaa kertaa eli tuplaplatinaa.

Vuonna 2018 Kesähitti-äänestyksen voittanut kappale Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on striimannut platinaa. Kesähitin musiikkivideota on lisäksi katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa. Katso kappaleen musiikkivideo alta.