Kris Jenner täytti 64 vuotta – Kim Kardashian järjesti suuren yllätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kristen Mary Jenner, eli Kris on amerikkalainen liikenainen, joka on luonut perheestään yhden viihdemaailman suurimmista ilmiöistä. Hänellä on kuusi lasta ja kymmenen lastenlasta. Hän täytti äskettäin 64 vuotta.

Kris Jennerin superkuuluisat tyttäret ovat julkaisseet äidilleen syntymäpäivätoivotuksia sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Khloe Kardashian on kirjoittanut, että Kris Jenner on tehnyt kaikkien elämästä täydellistä. Khloen mukaan hänen äitinsä on supersankari ja kuningatar.

Kourtney Kardashian myös toivotti onnea videon kera ja sanoi, että hänen syntymäpäiviä viettävä äitinsä on kaikkien asioiden kuningatar. Kim Kardashian onnitteli äitiään ja kehui, että Kris Jenner on onnistunut kasvattamaan kaikista lapsistaan menestyviä aikuisia, jotka tuntevat olonsa rakastetuksi.

Lisäksi matriarkka on opettanut kaikille säännöt oikeanlaiseen elämiseen. Kim Kardashian järjesti lisäksi kaikkien aikojen syntymäpäiväyllätyksen vuokratessaan perheen lapsuudenkodin syntymäpäiväjuhlinnan käyttöön. Hän jopa vuokrasi perheen omistamat autot sen pihatielle ja palautti onnelliset lapsuusmuistot kaikkien mieleen. Hän jopa koristeli kodin lapsuudenaikaisella tapetilla, ja kaikki olivat liikuttuneita.

https://www.instagram.com/p/B26EX5FJVRC/

https://www.instagram.com/p/B4fjP_ehnen/

https://www.instagram.com/p/B4fZzTaA2KM/

https://www.instagram.com/p/B4gTD_PAN0J/