Tekoturkikset ovat syysmuotia – tässä trendikkäin takkimalli

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uusi vuodenaika tarkoittaa säätilamuutosten lisäksi vaatekaapin päivittämistä. Jokaisen vaatekaapissa tulisikin olla vuosikausien ajan käyttöön kelpaavia syystakkeja, joista mainittakoon parka, trenssi ja sopiva sadetakki.

Jos kuitenkin haluaa pukeutua muodin mukaan ja osallistua kulutusjuhlaan, kannattaa päälle pukea syksyn tullen viime vuonnakin muodissa ollut tekoturkis. Ylipäätään vaatehankkinoissa lienee kaikista cooleinta suosia kierrätystä ja kestäviä valintoja hetken pinnallisuuden sijaan. Takkeihin voi panna erilaisia vöitä tai turkiskauluksia ulkonäköä muuttamaan.

Nyt on muotia pukea pitkä vyö trenssiin. Toisaalta moni muotisuunnittelija on esitellyt syysmallistossaan viittamaisia takkeja, jotka ylettyvät nilkkoihin asti. Tietysti nahkatakit jatkavat muodissa myös syksyllä, mutta tänä vuonna niiden tulisi olla trenssitakkien tyylisiä pusakkamallien sijaan, Elite Daily uutisoi.

View this post on Instagram

Faux fur vibes ✨ @unreal_fur

A post shared by Belanima (@belanima.official) on