Too Faced julkaisi uuden ripsivärin – kauneusmaailma pidätti hengitystään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Too Faced -yhtiön Better Than Sex -ripsiväri on saavuttanut kulttimaineen ylivoimaisesti maailman parhaimpana ripsivärinä. Se on kestävä, värikylläinen, kevyt ja antaa runsaasti volyymia. Voiko tästä meikkituotteesta enää parantaa?

Too Faced toi äskettäin markkinoille uuden Damn Girl! -ripsivärinsä. Popsugarin toimittaja testasi tuotetta ja kertoi, että jos Better Than Sex -maskara sopii arkikäyttöön, sopii uusi tuote juhlaan. Se tekee ripsistä näyttävät ilman lisäosien asentamista.

Damn Girl! -ripsivärin kerrotaan kestävän 24 tuntia. Too Facedin tuotteita saa tilattua Suomessa vain hyvin varustelluista nettikaupoista. Useimmat ostavat laatumerkin meikkejä ulkomailta esimerkiksi Sephoran liikkeissä vieraillessaan.