Uskomaton taiteilija – piirtää molemmilla käsillä samaan aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netin suosituimpien taiteilijoiden joukkoon lukeutuva DP Truong on hämmästyttänyt fanejaan Youtube-videoilla kerta toisensa jälkeen. Kerroimme äskettäin hänen taitavasta Will Smithin muotokuvasta, jonka nainen piirsi kuin printteri ylhäältä alas.

Nyt nainen esittelee toisen erikoistaidon. Kaivoimme esiin vanhemman videon, jolla hän piirtää molemmilla käsillä samanaikaisesti. Hän on harjoitellut sinnikkäästi vasemmalla kädellä piirtämistä videon tekoa varten.

– Minulta kesti 15 päivää suorittaa tämä haaste. Harjoittelin kuudella eri piirustuksella ja pidin tästä teoksesta eniten. Kahdella kädellä piirtäminen on todella vaikeaa, mutta harjoittelin paljon vasemman käden käyttämistä muun muassa riisiä syömällä ja kirjoittamalla tai aina, kun siihen oli mahdollisuus, nainen kertoo.