Elastiselta koskettava isänpäivän valokuva: ”Oon kiitollinen ja onnellinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomiräppäri Elastinen on ollut viime viikkoina muun muassa Vain elämää -ohjelman historian parhaan tuotantokauden myötä. Lokakuun alussa hän julkaisi uuden singlensä Kunnian miehiä ja parhaillaan hän on lisäksi konserttikiertueella.

Siviilissä räppäri on kahden lapsen perheenisä, joka rentoutuu julkisuuden valokeilalta piilossa. Taannoin Elastinen julkaisi sosiaalisessa mediassa hellyttävän perhekuvansa, jossa keikoilta palanneen isän syliin ovat päässeet perheen molemmat lapset. Tänään sunnuntaina hän on juhlinut isänpäivää kotonaan ja julkaissut tilanteesta koskettavan kuvapäivityksen.

– Hyvää isänpäivää! Täällä muuten harmaa aamu aukesi kolmen sukupolven aamupalalla. Perjantain keikalla sain ekaa kertaa esittää Faija-biisin niin että oma isä oli yleisössä, oli hurjaa. Oon kiitollinen ja onnellinen omasta isästäni ja omista lapsistani. Isän päivä, paras päivä, Elastinen kirjoitti kuvansa yhteydessä.