Kohukaunotar Jordyn Woodsilla ei ole ystäviä – pettämiskohu oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien leiristä ei puutu draamaa. Yksi lähihistorian suurimmista skandaaleista oli viime talvena, kun Khooe Kardashianin mies Tristan Thompson pusutteli salaa perhetuttu Jordyn Woodsin kanssa. Woods asui silloin parhaan kaverinsa Kylie Jennerin kanssa.

Kun Kylie Jenner sai tietää bestiksensä kuherrelleen isosiskonsa miehen kanssa, pani hän välit poikki Jordyn Woodsiin. Nyt Woods on sanonut, että hänellä ei enää ole ydinkaveriporukkaa ympärillään, vaan luottaa enemmän omiin perheenjäseniinsä. Lisäksi hänellä on edelleen muutama lapsuudenystävä, joiden kanssa nainen on kuin yhtä ja samaa perhettä.

– Jos olet onnellinen, et tarvitse siihen muiden hyväksyntää, Woods ynnäsi Us Weeklyn haastattelussa.