Kourtney Kardashian ulos perheensä televisiosarjasta – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen vuotta Kadashianien elämää seurannut realityohjelma on esitellyt runsaasti perheeseen liittyvää draamaa. Perheen vanhin sisko, Kourtney Kardashian, on jo hetken aikaa suunnitellut jättäytyvänsä pois ohjelmasta. Nyt se tapahtuu pienellä volyymilla.

Kourtney Kardashian haluaa keskittyä enemmän äitinä olemiseen. Hän ei esiinny televisiokameroiden edessä entiseen tapaan, vaan aikoo jättäytyä taka-alalle. Hän on sanonut, että aikoo olla osa tuotantoa edelleen, mutta aiempaa pienemmässä mittakaavassa.

Nelikymppisellä Kourtney Kardashianilla on kolme lasta yhdessä entisen poikaystävän Scott Disickin kanssa: yhdeksänvuotias Mason, seitsemänvuotias Penelope ja neljävuotias Reign. Nainen vihjaili toukokuussa, että saattaisi jopa muuttaa kokonaan toiseen maahan. Hän on pohdiskellut muun muassa Sveitsiä potentiaalisena vaihtoehtona.