Olivia Culpo kuin seireeni altaan reunalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

Nyt Olivia esittelee sosiaalisessa mediassa Balin luksuslomansa majapaikkaa, joka saa varmasti monet huokaamaan ihastuksesta. Asunnon yksityinen uima-allas avautuu nimittäin suoraan talon ovelta. Kuvasarjan kruunaa missikaunotar, joka poseeraa altaan reunalla niukoissa vihreissä bikineissä.

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.