Poliisi iski Chris Brownin laittomalle pihakirppikselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Chris Brown on järjestänyt kartanonsa pihalla kirpputorin, jossa hän myy itselleen tarpeettomia tavaroita. Hän ilmoitti pihakirppiksestä sosiaalisessa mediassa. Yhtäkkiä paikalle saapuivat poliisit.

Los Angelesissa kotinsa edustalla tavaroita myynyt Chris Brown sai poliiseilta ukaasin, että kyseessä on laiton tapahtuma. Kolmekymppisen räppärin asianajaja kuitenkin iski takaisin, että kaupunki ei vaadi virallista lupaa pihakirpputorin järjestämiseen. Sen jälkeen viranomaiset yrittivät ehdottaa räppärille tapahtuman lopettamista, koska se houkutteli liikaa ihmisiä paikalle ja vaaransi siten räppärin ja hänen tiiminsä turvallisuuden.

TMZ kuitenkin uutisoi, että Brownin henkilökunta päästi kirpputorille kerrallaan ainoastaan kymmenen ihmistä, joten vaaraa ei päässyt syntymään. Chris Brown myi huippusuunnittelijoiden tuotteita koko päivän ajan. Mies on riidellyt oikeudessa Royalty-tyttärensä elatusmaksuista, koska lapsen äiti vaikuttaa ainoastaan rahastavan tenavan avulla.