Rattijuoppo pullisteli pidätyskuvassa – oikeudenkäynti hyydyttää kyllä hymyn

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa pienessä tuiterissa auton ajeleminen on yleistä, koska toisinaan pitkien välimatkojen kaupungissa ei edes ole asianmukaisia taksipalveluita. Monet kaupunkikeskusten ulkopuolella asuvat käyvät viettämässä ravintolailtaa ja ajelevat sen jälkeen kotiin.

Osa heistä jää myös poliisin kynsiin. Nyt eräs 24-vuotias rattijuoppo oli ajanut kolarin tiistain vastaisena yönä kello 02:30. Kyseessä oli Sandwich-nimisessä pikkukaupungissa asuva Tyler Brann. Hänet kuljetettiin poliisiasemalle.

Brann poseerasi pidätyskuvassa hauiksiaan pullistellen. Hän vapautui putkasta seuraavana aamuna maksettuaan lunnaat. Miestä kuitenkin odottaa oikeudenkäynti rattijuopumussyytteeseen marraskuun lopulla, The Smoking Gun uutisoi.