Varkaat veivät yli miljoonalla eurolla seksileluja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa on kateissa yli miljoonan euron arvoinen lasti seksileluja. Seksivälineitä toimitettiin kuorma-autossa, jonka kontti päätyi varkaiden haltuun. Seksilelut olivat matkalla Ketteringissä sijaitsevaan Rocks-Off LTD -yhtiöön.

Yön ajaksi parkkeeratun rekan peräkontti varastettiin kuljettajan nukkuessa. Lastin määränpäänä toiminut Rocks-Off sekä suunnittelee että myy seksivälineitä. Northamptonshiren poliisi tiedotti tapauksesta Facebookissa julkaisemassaan viestissä, joka arvatenkin keräsi tapaukseen huumorilla suhtautuvia kommentteja.

– Varkaita odottaa jäykkä tuomio, yksi kommentoijista kirjoitti.

 

Police officers are appealing for information after £1million worth of adult toys were stolen from an A43 layby.The…

Publiée par Northamptonshire Police sur Jeudi 7 novembre 2019