Heidin Klumin povi ja pakarat eivät mahtuneet niukkaan asuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

View this post on Instagram

”KLUMKLUM , BE PLATINUM BLONDE!!!!” …said @gilles_bensimon

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Halloweenina Heidi nähtiin Halloweenin kunniaksi eräässä maailman upeimmista asuista, jota hän valmisteli kokonaiseen tiimin kanssa viikkokausien ajan. Nyt Klum on julkaissut itsestään arkistokuvan, jossa hänen povensa ei mahdu kokonaan pienenpienen topin sisään. Toisessa arkistokuvassa hänen pakaransa eivät mahtuneet kokonaan asun alle piiloon uteliailta silmiltä.

View this post on Instagram

In my 20’s 🙃

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.