Janet Jackson valittaa: ”Lapsen kasvattaminen on uuvuttavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suhteellisen iäkkäänä ensimmäisen lapsensa saanut 53-vuotias poptähti Janet Jackson pitää vanhemmuutta raskaana. Nainen kertoo, että kaksivuotiaan Eissa-pojan kasvattaminen on uuvuttavaa, koska hän ei saa ikinä nukuttua tarpeeksi.

Superkuuluisa poptähti kertoo, että ei ole palkannut avukseen lastenhoitajia tai pyytänyt apua omalta äidiltään. Hän kuitenkin saattaa muuttaa asian, koska on tajunnut yksinhuoltajuuden olevan äärimmäisen raskasta. Janet Jackson pohtii, että jos hänen oma äitinsä on onnistunut lasten kasvattamisessa ilman apukäsiä, miksi hän ei pystyisi samaan.

Laulajan poika on osoittanut kiinnostusta musiikkiin. Lapsi on kiintynyt viuluunsa niin paljon, että kuljettaa sen kaikkialle mukanaan – sänkyä ja ruokapöytää myöten. Janet Jackson sai Eissa-nimisen poikansa yhdessä hänen entisen aviomiehensä Wissam Al Manan kanssa. Janet Jackson ja Wissam Al Mana erosivat kun vauvan syntymästä oli kulunut vain muutama kuukausi.