Jasmin Voutilainen poseerasi uhkeana missigaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on nähty myös esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjassa. Nyt Voutilainen on edustanut näyttävästi missigaalassa.

Kurvikas Jasmin osallistui viikonloppuna missigaalaan, jossa pääkaupunkiin kruunattiin 20-vuotias uusi Miss Helsinki Inna Tähtinen ja hänelle perintöprinsessat Annika Piitulainen ja Mari Pylkkänen. Voutilaisen upea iltapuku oli varustettu antavalla kaula-aukolla, joka varmasti huomattiin. Hän onnitteli illan voittajia.

– Olipa kivaa eilen @misshelsinkiofficial finaalissa! Onnea voitosta upea @innatahtinen ja perintöprinsessat @annikapiitulainen @mari.pylkkanen Myös mun avec oli ihan ok, Jasmin Voutilainen kirjoitti Instagramissa.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia. Taannoin Jasmin Voutilainen kertoi sosiaalisessa mediassa avoimesti silikonirinnoistaan ja siitä kuinka teini-ikäisenä otetut huulitäytteet aiheuttivat huuliin kudosvaurioita.