Mikä ihmisiä vaivaa? Tuntematon mies mies löi naista kaupassa Vantaalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueelta on kantautunut viime aikoina kummallisia rikosuutisia. Etenkin Vantaan alueella on kirjattu ihmisten erikoisia tempauksia, jotka ovat lopulta johtaneet reissuun poliisilaitokselle.

Yksi poliisipartio sai tiistaina iltapäivällä tehtäväksi mennä selvittämään tapausta, jossa keski-ikäinen mies oli yllättäen lyönyt naista Vantaan Minkkikujalla sijaitsevassa kaupassa. Keski-ikäinen nainen oli istunut penkille miehen viereen. Osapuolet eivät tunne toisiaan.

Toisilleen tuntemattomilla henkilöillä ei ollut sanaharkkaa tai riitaa ei ennen pahoinpitelyä. Mies oli vain syystä tai toisesta lyönyt naista kasvoihin yhden kerran nyrkillä. Lyönnistä ei aiheutunut vammoja. Miestä epäillään pahoinpitelystä ja hän on kuulustelussa tunnustanut teon.