Fani haastoi Madonnan oikeuteen: ”Esiintyy liian myöhään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Madonnaa vastaan on nostettu oikeustoimet jokseenkin yllättävästä syystä. Erään floridalaisen fanin mukaan Madonna aloittaa esiintymisensä liian myöhään.

Nate Hollander kertoo ostaneensa kolme lippua tähden 17. joulukuuta Miamissa järjestettävälle keikalle. Sen oli alun perin määrä alkaa 20:30, mutta esiintymisen alkamista on sittemmin siirretty kahdella tunnilla eteenpäin.

Hollanderin mukaan Madonna nousee nyt liian myöhään lavalle sillä monilla ihmisillä on seuraavana päivänä töitä tai koulua. Hän kuvailee Madonnan syyllistyneen sopimusrikkomukseen siirrettyään esiintymisaikaa.

Hollander myös kertoo Madonnalla olevan tapa aloittaa esiintymisensä myöhässä ja väittää lippujen myymisen eteenpäin olevan mahdotonta uuden aikataulun ansiosta. Madonnan lisäksi kanne koskee Live Nation -yhtiötä, uutisoi NBC.