Maisa Torppa bikineissä Bangkokissa – tyrmäävä näky uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Maisa Torppa ja rallitähti Jari-Matti Latvala erosivat taannoin juuri ennen kuin heidän oli määrä astella alttarille ja avioitua toistensa kanssa. Torppa löysi rinnalleen hyvin nopeasti uuden rakkaan, ja hän on jo vahvistanut uuden suhteensa. Nyt Maisa on paennut kohua Thaimaahan.

View this post on Instagram

Laziness overloaded 🐼 #holidaymood

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Nyt Maisa on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän lomakuvansa, jossa hän keikistelee Bangkokissa hotellin uima-altaalla valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvatekstissään hän viittaa rentoon laiskotteluun.

Maisa Torppa väitti aiemmin, ettei hänen ja Latvalan eroon liity kolmatta osapuolta. Sen sijaan hän syytti erostaan mediaa. Taannoin Monacosta palatessaan Maisaa odottivat nimittäin lentokentällä televisiokamerat, joita hän joutui pakenemaan.

– En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Maisa Torppa kertoi.