17 ihmisen ohjaama lohikäärme käveli kaupungin kaduilla – huikea näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskan Calaissa saattoi törmätä marraskuun alussa hurjaan näkyyn. Kaupungin kaduilla marssi valtavan kokoinen lohikäärme. Calaisin asukkaiden onneksi matelija oli harmittomampaa sorttia kuin esimerkiksi Game of Thrones -sarjassa.

Kyseessä oli 10 metriä pitkä puinen luomus, jota operoi yhteensä 17 ihmistä. Suuri osa heistä oli paikallisia näyttelijöitä.

Näyttävän lohikäärmeen matkaa päästään seuraamaan lukuisissa internetissä jaetuissa kuvissa ja videoissa. Lohikäärme ei suinkaan jää pölyttymään varastoon, vaan kaupungin tarkoituksena on tehdä siitä pysyvä turistinähtävyys.

 

View this post on Instagram

Le vent n'aura pas raison du Dragon.

A post shared by Compagnie La Machine (@compagnie_la_machine) on