Demi Rosen rantakuvassa pakarat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Upeaa kurvikasta vartaloaan mieluusti sosiaalisessa mediassa seuraajilleen esittelevä kaunotar on nyt ikuistanut itsensä ja bikinivartalonsa uimarannalla. Kuvassa Demi lukee erosta kertovaa kirjaa, mutta ainakin miesten huomio suuntautuu aivan muihin seikkoihin.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.