Kaikkien aikojen hotellihuone! Muovikupla keskellä lumista metsää

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista elokuvista ja televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Michelle Monaghan ei ole viime vuosina ollut kovin paljon julkisuuden valokeilassa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kiss Kiss Bang Bang, Rakastunut bestman, Laskettu aika ja The Source Code.

Nyt Michelle on esitellyt todella poikkeuksellisen hotellihuoneen, jossa ei ole ympärillä lainkaan varsinaista kiinteää rakennusta. Sen sijaan kyseessä on suurikokoinen muovikupla keskellä lumista metsämaisemaa. Kuplan sisällä on melko askeettisesti suurikokoinen sänky sekä yöpöytä ja lamppu. Lämmitettävässä kuplassa ei ole lainkaan esimerkiksi vessaa.

43-vuotias näyttelijäkaunotar Michelle Monaghan sairastui reilut kymmenen vuotta sitten ihosyöpään, kun hänen selästään löytyi epäilyttävän näköinen luomi. Monaghanin sukujuuret ulottuvat Irlantiin ja Saksaan. Näyttelijätär ryhtyi lukiosta valmistuttuaan opiskelemaan journalismia ja rahoitti opintojaan mallin töillä esimerkiksi Milanissa, Singaporessa, Tokiossa ja Hong Kongissa.