Abigail Ratchfordilla pelkkä narunpätkä yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Bow Down 👑 Inspired by that iconic scene in Wolf of Wallstreet🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Erittäin vähäpukeisena sosiaalisessa mediassa ajoittain poseeraava Abigail on nyt osoittanut miten pienellä materiaalilla voidaan saada aikaiseksi uimapuku tai bikinit. Hänellä on nimittäin yllään käytännössä pelkät mustat narunpätkät. Ainakaan julkiselle uima-altaalle tai uimarannalle tällä asulla tuskin olisi asiaa.

View this post on Instagram

Giddy up 👱🏼‍♀️ @fashionnova 🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.