Abigail Ratchfordilla pelkkä narunpätkä yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Erittäin vähäpukeisena sosiaalisessa mediassa ajoittain poseeraava Abigail on nyt osoittanut miten pienellä materiaalilla voidaan saada aikaiseksi uimapuku tai bikinit. Hänellä on nimittäin yllään käytännössä pelkät mustat narunpätkät. Ainakaan julkiselle uima-altaalle tai uimarannalle tällä asulla tuskin olisi asiaa.

View this post on Instagram

Giddy up 👱🏼‍♀️ @fashionnova 🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.