Apina varasti setelinipun jalokivikaupasta – tässä uskomaton video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apinat ovat tunnetusti viisaita eläimiä, jotka osaavat käyttää apuvälineitä ja ratkaista ongelmia. Monet ihmiset ovat saaneet lisäksi huomata, että apinat ovat taitavia varkaita, sillä niiden mukaan voi lähteä käsilaukun sisältöä ja vaikkapa lompakoita.

Nyt eräs apina on iskenyt jalokivikauppaan. Verkossa jo kolmen vuoden ajan kiertänyt video on nyt noussut uudelleen nettihitiksi, kun se julkaistiin Facebookissa suositulla kanavalla. Videolla nähdään miten apina tunkeutuu jalokivikauppaan avaamalla itse oven.

Sen jälkeen eläin suuntaa kassan taakse nojatuolille. Jostain syystä apina avasi tiskin taakse päästyään pöytälaatikon, jossa kauppias säilytti rahojaan. Apina otti laatikosta useiden senttien paksuisen setelinipun, jonka se pani suuhunsa ennen pakenemistaan paikalta.

Videolla nähdään miten hölmistynyt kauppias yrittää tavoittaa kadulle jo karannutta apinaa. Tiedossa ei ole minnne rahat lopulta päätyivät. Eläin sai saaliikseen noin 130 euron arvosta seteleitä. Tapaus sattui Intiassa sijaitsevassa Gunturin kaupungissa.