Hilaria Baldwin sai keskenmenon – viides lapsi olisi ollut tyttö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin saivat maanantaina surullisia uutisia äitiysneuvolasta. Heidän neljän kuukauden ikäinen sikiönsä oli mennyt kesken, eikä pariskunta saa viidettä lasta ensi keväänä.

– Olemme erittäin surullisia saadessamme tietää, että neljän kuukauden ikäinen sikiömme on menehtynyt. Haluamme teidän myös tietävän, että vaikka emme ole tällä hetkellä kunnossa, niin tulemme olemaan. Olemme onnekkaita, että meillä kuitenkin on jo neljä tervettä lasta, Hilaria Baldwin kirjoitti Instagramiin.

Heillä on entuudestaan yksi tyttö ja kolme poikaa. Perheen kuusivuotias Carmen-tyttö odotti innolla pikkusiskoa, mutta äiti joutui kertomaan hänelle, että hän ei tule ainakaan vielä. 35-vuotias Hilaria Baldwin ja 61-vuotias Alec Baldwin sai ensimmäisen yhteisen lapsensa kuusi vuotta sitten. Carmenin lisäksi heillä on neljävuotias Rafael, kolmevuotias Leonard ja 1,5-vuotias Romeo.

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all…but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now…I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say…I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi…that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on