Selena Gomez varoittaa sosiaalisesta mediasta: ”Vähentäkää käyttöä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Selena Gomez on ottanut taukoa sosiaalisesta mediasta negatiivisten kommenttien takia. Hän oli pitkään Instagramin seuratuin nainen, mutta nyt hän varoittaa ihmisiä sosiaalisen median vaaroista ja vaikutuksista mielenterveyteen.

Selena Gomez sanoo videohaastattelussa, että Instagram on alustana erinomainen, mutta hän kehoittaa ihmisiä hillitsemään sen käyttämistä Vaikka hän on kirjautunut takaisin Instagramiin pienen tauon jälkeen, ei hän kertomansa mukaan kiinnitä huomiota muiden julkaisuihin. Hän keskittyy hetkessä elämiseen.

Selena Gomez vakuuttaa, että muiden mielipiteitä tärkeämpää on olla onnellinen. Hän ei tarvitse toisten ihmisten hyväksyntää valokuviensa kautta, joten rajoittaa sosiaalisen median käyttöä. Hänen mukaansa monet ihmiset yrittävät esittää sosiaalisessa mediassa kokonaan toisenlaista mitä ovat, ja tämä tuhoaa heidät henkisesti.