Moby 32 vuotta vegaanina – otti valtavat tatuoinnit sen kunniaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikillisella saralla hiljaiseloa viettänyt elektronista tanssimusiikkia tekevä Moby on tullut tunnetuksi myös valokuvaajana sekä eläinten puolustajana ja vegaanina. Nyt hän paljastaa, että on ollut 32 vuotta vegaani.

– Marraskuussa tulee kuluneeksi 32 vuotta vegaanina, ja ajattelin ottaa tatuoinnin (tai oikeastaan 12 tatuointia) juhlan kunniaksi. Olen vegaani eläinten oikeuksien puolustaja monesta eri syystä, mutta eniten siksi, että uskon syvällä sisimmässäni jokaisella eläimellä olevan oikeus elää omaa elämäänsä omasta tahdostaan, Moby kirjoittaa Instagram-kuvaansa.

Hänen käsivarsissaan lukee versaalikirjaimilla ANIMAL RIGHTS. 54-vuotias mies raitistui kymmenen vuotta sitten. Hän yritti sitä ennen itsemurhaa kietomalla muovipussin päänsä ympärille. Pussi kuitenkin haisi niin pahalle, ettei mies halunnut päättää päiviään sen ollessa hänen viimeinen aistimuksensa.