Portion Boysilta uusi hittikappale: ”Kotimainen laatuliha on se, mikä maistuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä Suomen suosituimpiin lukeutuva bilebändi Portion Boys kohahduttaa tänään julkaistulla Lihamafia-kappaleellaan. Kappaleen sanoituksessa sekoittuvat erotiikka ja lihansyönti persoonallisella tavalla. Katso kappaleen video artikkelin lopusta.

– Lihansyönti vastaan kasvissyönti -keskustelua näkee nykyään uutisissa ja somekeskusteluissa ihan kyllästymiseen asti. Me ajattelimme liittyä aiheeseen mukaan itsemme näköisellä tyylillä. Kotimainen laatuliha on se, mikä maistuu, yhtye kertoo.

Liha on tuotu sanoituksiin mukaan yhdistämällä se erotiikkaan. Lopputulos on varsin miehinen ja antipehmopornomainen. Kappaleessa lauletaan muun muassa välilihan pihveistä, lähitilan milfeistä ja annelin parhaudesta.

– Joku voisi sanoa, että on liian törkyinen teksti, mutta ei meidän mielestämme. Tämmöisessä meidän tyylisessä musiikissa kuuluukin olla vähän pilkettä silmäkulmassa. Tarkoitus on tuottaa kuitenkin hyvää fiilistä ihmisille, vaikka läpät lentelevätkin minne sattuu, yhtye kuvailee kappalettaan.

Huippusuositun Portion Boysin hittejä ovat muun muassa Sierralla Nevadaan, Pumppaa, Mieleni Pahotin ja toistaiseksi yhtyeen suosituin kappale Karjala Takas. Viimeksi mainittu on striimannut musiikkitoistopalvelu Spotifyssa jo yli 12 miljoonaa kertaa. Yhteensä yhtyeen kappaleilla on jo yksin Spotifyssa yli 50 miljoonaa kuuntelukertaa.

Portion Boys keikkailee keikkailevat ahkerasti ympäri Suomea klubikeikoista aina festivaalikeikkoihin saakka. Äskettäin yhtye villitsi loppuunmyydyn laivallisen yleisöä Bailupaatti-bileristeilyllä.

Kuva: Bailupaatti, Jarkko Laine, Royal Photo