Emily Ratajkowski ilman rintaliivejä rohkeassa takissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily on esitellyt rohkeaa asuvalintaansa sosiaalisessa mediassa, sillä portailla poseeraavalla kurvittarella on ylävartalonsa peittona vain takki ilman esimerkiksi rintaliivejä ja paitaa. Tässä asussa vilautusvaara on alituisesti läsnä. Asu on luonnollisesti Emilyn omasta Inamorata-mallistosta.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.