Aaron Carter kiidätetty sairaalahoitoon – painaa enää 52 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carterin syöksykierre alkoi kesällä, kun hän erosi tyttöystävästään, taiteilija Lina Valentinasta. Sen jälkeen miehen sekoilua on saatu seurata otsikoista. Laulajan veli Nick Carter kertoi hakeneensa lähestymiskieltoa Aaronille, koska pikkuveli oli uhannut ampua hänen perheensä.

Aaron Carterin Angel-sisko haki myös lähestymiskieltoa sekavalle veljelleen. Nyt Aaron Carter on toimitettu sairaalahoitoon, TMZ raportoi. 31-vuotias on laihtunut rajusti lyhyessä ajassa stressin vuoksi. Mies painaa 52 kiloa, vaikka hän on 183 senttimetriä pitkä.

Aaron Carter kertoi taannoin The Doctors -sarjassa kärsivänsä lukuisista mielenterveysongelmista. Tähden mukaan hänellä on diagnosoitu skitsofrenia, dissosiatiivinen identiteettihäiriö ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on ollut vakavassa huumekoukussa, mutta pääsi vuosi sitten kuiville vieroitushoidon ansiosta. Hänen oli tarkoitus keskittyä uraansa, mutta hän on tällä hetkellä sairaalahoidossa.

View this post on Instagram

Mommas gonna take care of you

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on