Mies löi vierasta skeittipoikaa Aurassa – rähinöi sen jälkeen poliisin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rullalautailemassa ollut 15-vuotias poika joutui yllättäen lähes viisikymppisen kaarinalaismiehen lyönnin kohteeksi Auran Yhdystiellä sunnuntai-iltana. Mies oli ilmeisesti ollut lähellä tapahtumapaikkaa ojaan ajaneen auton kyydissä.

Skeittaaja oli rullalautaillut sivullisena puoli kuuden aikaan illalla tapahtumapaikalla, kun mies oli lyönyt poikaa. Ojaan ajaneen auton kuljettajana oli ollut noin kolmekymppinen nainen. Paikalle tulleet viranomaiset kirjoittivat naiselle sakon liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Teiniä lyönyt mies vastusti fyysisesti poliisien suorittamaa kiinniottoa. Erikoinen episodi päättyi siihen, kun mies pidätettiin. Häntä epäillään haitanteosta virkamiehelle.