Brooklyn Beckham pokasi uuden naisen – nyt vanhempi näyttelijätär kainalossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham seurusteli monta vuotta näyttelijä Chloe Moretzin kanssa. Kun pariskunnan tiet erosivat, on parikymppinen valokuvaajaoppilas viihtynyt sen jälkeen monen eri naisen kainalossa.

New Yorkissa asuva Brooklyn Beckham on viettänyt viime vuosina aikaansa naispuolisten mallien, tanssijoiden, laulajien ja näyttelijöiden kanssa. Suhteet ovat kestäneet korkeintaan muutamia kuukausia, vaikka osa naisista on saanut kunnian tutustua peräti Beckhamin kuuluisiin vanhempiin. Nyt Brooklyn Beckham viettää tiiviisti aikaansa näyttelijä Nicola Peltzin kanssa.

Parikymppinen Brooklyn ja 24-vuotias Nicola on nähty yhdessä jo tovin, ja miehen kerrotaan tutustuneen neitokaisen perheeseen. Brooklyn Beckham ei viihtynyt kauaa sinkkuna, sillä hän erosi edellisestä tyttöystävästä, Hana Crossista elokuussa, The Sun raportoi.