Bikinivartalo tyrmää! Sofia Richie loksauttaa leuat huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa.

View this post on Instagram

A series of me living my best life

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie täytti taannoin 21 vuotta, ja silloin synttäreitä juhlittiin hulppeasti yksityiskoneessa. Nyt täysi-ikäistynyt kaunotar heruttelee upeissa bikinikuvissa huvijahdin kannella, jossa hän on pukenut ylleen niukat bikinit.

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.