Johnny Depp vakavasti alkoholisoitunut – oikeustaistelu vaatinut veronsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä pahoinpitelystä. Depp on puolestaan väittänyt, että tilanne on ollut päinvastainen ja hän haluaa puhdistaa maineensa. Mies on vaatinut Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia valehtelemisesta ja maineen pilaamisesta.

Vuosien ajan kestänyt oikeustaistelu ja rock ’n roll -kitaristin elämä on vaatinut veronsa. Johnny Deppin kerrotaan kärsivänsä stressistä, mikä on vaikuttanut negatiivisesti miehen mielenterveyteen. Hänen kerrotaan myös olevan todella vakavasti alkoholisoitunut. Hänen venäläinen tanssijatartyttöystävänsä Polina Glen on myös jättänyt miehen.

Radar Online kertoo, että Depp on tilannut vodkaa hotellihuoneeseensa keskellä yötä. Hän on siemaillut alkoholia pahvimukista punaisella matolla. Näyttelijän turvamiehet ovat kannatelleet miestä pystyssä valokuvaajien edessä. Lähipiiri on huolestunut, sillä rankka ryyppääminen voi lopulta johtaa ennenaikaiseen kuolemaan.