Michele Murphy-Kaulasen sänkykuva ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen ovat parhaillaan viettämässä perhelomaa Aasian suunnalla, mutta sosiaalisen median päivitykset eivät ole siitä huolimatta tauonneet. Sampo oli lauantaina vieläpä Huuma-ohjelman suorassa televisiolähetyksessä.

View this post on Instagram

Uusia leluja ❤️

A post shared by Sampo Kaulanen ❄️🇫🇮 (@kaulasam) on

Nyt Sampo on julkaissut vaimostaan kuvan, joka on nyt hämmentänyt faneja kovasti. Otoksessa Mintun kasvoilla on jonkinlainen happinaamari ja kädessä tuubimainen esine. Tarina ei vielä eilen kertonut mistä on kyse, mutta faneja kuvapäivitys ainakin puhuttaa kovasti. Sampo toteaa kuvansa yhteydessä vain ”Uusia leluja”.

Taannoin Michele osallistui Suurin pudottaja -realitysarjaan, jonka yhteydessä hän julkaisi sosiaalisessa mediassa rohkean päivityksen. Siinä Michele käsitteli minäkuvaansa poikkeuksellisen avoimesti ja rohkeasti.

– Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni, Murphy-Kaulanen kirjoitti.

Hän lisäsi olevansa iloinen saavuttamastaan painonpudotuksesta, mutta olevansa samaan aikaan kuitenkin huolissaan vääristyneestä kehonkuvastaan, vaikka järki kertoo kehon positiivisesta muutoksesta jo pelkästään vaatekoon pienentymisellä.

– Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina, Michele jatkoi.

– Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä.