StaraTV: Tarhapäivä-elokuvan tähdet haastattelussa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiina Lymin ohjaama Tarhapäivä-elokuva vie katsojat yksinhuoltajaperheen arkeen, jossa yksinäisyys riipii ja haaveet rakkaudesta jäävät kiireisen elämän jalkoihin. Stara kävi katsomassa elokuvan sen päätähtien kanssa.

Petteri Summanen ja Marja Salo kertovat haastattelussa millaista oli tehdä Tiina Lymin ohjaamaa elokuvaa, josta osa kuvattiin Espanjassa. Tarhapäivä sai ensi-iltansa viime perjantaina ja oli heti viikonlopun katsotuin elokuva.

Elokuva Tarhapäivä perustuu Eve Hietamiehen samannimiseen suosikkiromaaniin. Elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja se on jatkoa Petteri Summasen tähdittämälle, jättisuositulle Yösyöttö-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa yli 200.000 katsojaa ja voitti parhaan elokuvan palkinnon Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa.