Bill Gates on jälleen maailman rikkain ihminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman rikkaimpien ihmisten lista on jälleen muuttunut hieman. Listan ensimmäiselle sijalle on noussut Microsoftin perustaja Bill Gates.

Vuosikymmenien ajan maailman rikkaimman miehen titteliä pidellyt Gates joutui yli vuosi sitten Amazonin perustajan, Jeff Bezosin syrjäyttämäksi. Aikaisemmin tänä vuonna hän putosi kolmannelle sijalle LVMH-yhtiön toimitusjohtaja Bernard Arnaultin vietyä toisen sijan.

Bill Gatesin nettovarallisuus on CNN-uutissivuston mukaan nyt 110 miljardia dollaria, minkä ansiosta hän kiri jälleen maailman rikkaimmaksi ihmiseksi. Microsoftin osakkeiden nousi vuodessa jopa 48 prosentin verran. Microsoftin perustaja nimettiin maailman rikkaimmaksi henkilöksi ensi kertaa vuonna 1995, jolloin hänen nettovarallisuutensa oli 12,9 miljardia dollaria.