Loinen ryömi turistin penikseen – mies sairastui vakavasti

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Itäisessä Afrikassa sijaitsevassa Njassajärvessä uimisella on ollut vakavia seurauksia brittiläiselle turistille. James Michael sai järven vedestä loistartunnan penikseensä.

Loismato oli kaivautunut Michaelin peniksen sisään hänen huomaamattaan. Eliö laski munansa miehen sisään, minkä seurauksena hän sairastui kotiin palattuaan vakavasti. Jalkojen tunnottomuutena alkanut vaiva johti pian kävelykyvyn heikkenemiseen.

Lääkärissä Michaelin immuunijärjestelmän todettiin hyökänneen hänen selkärankaansa vastaan. Hänelle määrättiin kuuden kuukauden steroidikuuri, mutta heikentyneen terveydentilan syy oli edelleen tuntematon. Lopulta hänellä diagnosoitiin 7News-uutissivuston mukaan loistartunnan aiheuttama tulehdus.

Tulehdus johti myös ripuliin, yleiskunnon heikentymiseen ja seksihalujen vähenemiseen. Lisäksi steroidit aiheuttivat Michaelille pahan aknen. Miehen mukaan hän tulee jatkossa harkitsemaan kahdesti Njassajärvessä uimista.