Pasha Pozdnyakova uimapuvussa – miesten pasmat sekoavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Pasha poseeraa uimapuvussa sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla, jossa hän esittelee kurvikasta vartaloaan. Sattumalta kesken videon kuvaan ilmestyy kuitenkin paidaton herrasmies, joten video menee nolosti pieleen. Kurvitar tyytyi kuitenkin vain naureskelemaan asialle myöhemmin.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.