Tom Cruise näki Suri-tyttärensä kuvan – haluaa tavata vuosien tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise ei ole nähnyt Suri-tytärtään vuoden 2013 jälkeen. Syynä on lapsen eroaminen skientologeista hänen äitinsä päätöksestä. Kirkon jäsenet eivät saa olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat eronneet seurakunnan riveistä.

Katie Holmes ja Suri Cruise ovat tiiviisti yhteistä aikaa viettävä kaksikko, jotka ovat muuttaneet koko elämäntyylinsä uudenlaiseksi Tom Cruisesta ja skientologeista eroamisen jälkeen. Pariskunta erosi vuonna 2012. Nyt Tom Cruise on nähnyt 13-vuotiaan tyttärensä kuvan ja miehelle on tullut ikävä.

Sinkkuäitinä Suria kasvattava Katie Holmes on kehunut pientä perhettään täydelliseksi, vaikka siitä puuttuukin isähahmo. Tom Cruise on pannut uskontonsa perheensä edelle, mutta on nyt pohtinut tyttärensä näkemistä. Korkea-arvoinen uskontokultin johtaja vaarantaisi asemansa tyttärensä tavatessaan. Eikä ole tiedossa, suostuisiko Holmes tapaamiseen, In Touch uutisoi.