Venäjän Kippari-Kalle leikkaukseen – hauiksista poistetaan kolme litraa niihin ruiskutettua rasvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän Kippari-Kalle -lempinimelläkin tunnettu Kirill Tereshin tunnetaan valtavista hauiksistaan. Niiden koko on lihaksiin ruiskutetun, potentiaalisesti hengenvaarallisen rasvan ansiota.

Nyt Tereshin on hankkiutumassa eroon häneen ruiskutetusta aineesta. Rasva ja sen vahingoittava kudos poistetaan miehestä haastavaksi kuvailluissa leikkauksissa. Miehen uutisoidaan ruiskuttaneen ainetta itseensä jopa kolmen litran edestä.

Toisin kuin aikaisemmin on uutisoitu, on Kirill Tereshinin ruiskuttama aine synthol-öljyseoksen sijaan vaseliinin kaltaista rasvaa. Kirurgi Dmitry Melnikov kertoo RT-sivustolle, ettei ainetta tulisi käyttää lainkaan sisäisesti. Tereshinin tapauksessa se on kyllästänyt hänen lihaskudoksensa nesteellä ja tukkinut verenkierron.