Charly Jordanin bikinivideo vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Tällä kertaa Charly on suunnannut Turks- ja Caicossaarille, jossa hän lekottelee Wymaran luksushotellissa. Somekaunotar julkaisi varsinkin miesseuraajiensa iloksi videon, jossa hän käyskentelee hotellihuoneensa parvekkeella hyvin niukoissa bikineissä. Toisessa päivityksessä hän on jo riisunut yläosansa.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.