Marika Fingerroos heruttelee sängyllä: ”Aikuisviihdettä yksin vai kaksin?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Taannoin alastomana saunassa makoillut Marika esittelee nyt upeaa vartaloaan sängyllä, kun hän paljastaa käsittelevänsä tuoreimmassa julkaisussaan aikuisviihdettä ja erityisesti tuleeko sitä katsella yksin vai kaksin. Viikonlopuna Marika oli viettämässä railakasta tyttöjen iltaa, ja esitteli antavan asunsa seuraajilleen.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.