Kananmunahyökkäys Lempäälässä – auto ajoi heittelijää päin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poikajoukko heitteli kananmunia autoja päin Lempäälässä keskiviikkona puoli seitsemän aikaan illalla. Asiasta ilmoitettiin viranomaisille, kun eräs kananmunaiskun kohteina olleista autoilijoista osui yhteen pojista.

Pojan jalka oli jäänyt auton renkaan alle. Autoilija oli ajanut Lempäälässä Tampereentietä Keskuskadun risteykseen, kun läheiseltä kevyenliikenteenväylältä oli heitelty raakoja kananmunia hänen ajoneuvonsa päälle. Liikkeellä oli ollut usean yläasteikäisen pojan joukko.

Autoilija oli kääntynyt takaisin. Hän päätti ajaa kevyenliikenteenväylää pitkin tavoittaakseen kananmunia heitelleet nuoret. Auto oli ilmeisesti töytäissyt yhtä pojista ja poika oli kaatunut maahan jalkakäytävälle. Poliisi tutkii tapahtunutta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja lievänä vahingontekona.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.